Vejret i Sharm El Sheikh i juni

Vejret i Sharm El Sheikh i årets 6. måned vil normalt have ekstremt varme og trykkende temperaturer på omkring 33 og 35 grader. Man kan også mødes af decideret meget varme perioder, hvis forholdende vil det. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Sharm El Sheikh i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Sharm El Sheikh i juni. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Sharm El Sheikh i juni. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 6. måned i Sharm El Sheikh.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Sharm El Sheikh i juni

Dagstemperaturerne i Sharm El Sheikh i juni måned svinger mellem at være meget varme til ekstremt varme og trykkende. Typisk vil der være omkring 33 - 35 grader i juni - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 31 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 37 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele juni måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Generelt skema over vejret i Sharm El Sheikh i juni

Et udsnit af juni måneds vejr i Sharm El Sheikh er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over juni måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i juni kan forvente.
Temperaturer
33° - 35°
Solskinstimer
13 - 14
Nedbør i mm.
1
Dage med nedbør
0 - 1

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i juni-vejret i Sharm El Sheikh er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Sharm El Sheikh byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Nedbør i juni

Der vil i ikke falde regn i juni, som er en helt tør måned.Andre byer i Egypten

Læs også om vejret i andre byer i Egypten i juni