Billeder fra Hurghada og Hotel Grand Makadi

Billeder fra Hurghada og Hotel Grand Makadi

Her ses en stribe billeder fra en uges ferie i Egypten, nærmere bestemt på hotellet Grand Makadi tæt på Hurghada og på en dykkertur i det Røde Hav.

Vi boede en uge på Hotel Grand Makadi, tæt på Hurghada i Egypten. Det var et dejligt ophold, hvor vi fik slappet en masse af.

Egypten er kendt for sine flotte all-inclusive hoteller, og på Hotels.com kan du blandt flere hundrede finde netop det luksushotel, du gerne vil bo på.

Taget fra flyet på vej hjem fra vores ferie i Egypten.

Ørken i Egypten

 

Taget i byen Hurghada i Egypten om aftenen. Hurghada ligger ud til Det Røde Hav og udgør et af de mest populære turistmål i Egypten. Jeg synes dog ikke, at Hurghada byder på særligt meget andet, end dårlige oplevelser. Der bor ca. 80.000 mennesker i Hurghada.

Fly over Hurghada

 

Strandstolene står side om side helt ned til vandet. De mange hoteller langs Ægyptens østkyst ejer hver deres bid af stranden og udnytter den naturligvis fuldt ud. Vandet var utroligt godt at snorkle i – lige så godt som de steder i Sydøstasien, hvor jeg har tidligere har snorklet.

Strand ved det Røde Hav

 

Strandstol og udsigt over Det Røde Hav ved Hurghada (Makadi Bay).

Ved Røde Hav

 

Poolen på hotel Grand Makadi er enorm og meget flot både om dagen og aftenen. Bygningen i baggrunden hedder The Dome, og er en af hotellets restauranter, hvor man kan sidder ud til vandet og nyde det hele.

Pool og hotel

 

Den udendørs bar foran receptionen og en anden restaurant var et populært tilhørssted om aftenen på Hotel Grand Makadi. Da gæsterne på hotellet har købt et all-inclusive ophold, kunne de i baren få alle de sodavand, øl og drinks, som de kunne drikke.

Grand Makadi Bar

 

Hotel Grand Makadi ligger i Makadi Bay ca. 20 km fra Hurghada by i Ægypten. Om aftenen er hotellets mange pools oplyst, hvilket er flot og giver god stemning. Sådan er det i øvrigt på samtlige Makadi hoteller (såsom Makadi Palace)

Grand Makadi om aftenen

 

Om aftenen blev alle palmer, bygninger, pools mv. oplyst nedefra, hvilket gav en utrolig hyggelig stemning. Her får vi lige et par drinks.

Aften ved Makadi Bay

 

Det Røde Hav ser nu ret blåt ud her ud for Hurghada. Billedet er taget ombord på en båd, som sejlede os et godt stykke ud på havet, hvor vi skulle dykke ved et stort rev.

Det Røde Hav

 

I Hurghada i Egypten dykkede vi med Seawolf, som sejlede os ud til et rev på Det Røde Hav med båden her. Midt på dækket står iltflaskerne, som hver rummer omkring 200 bar ilt. De er surret godt fast, da de er tunge og ikke skal have slag. Vi dykkede to gange og så bl.a. en napoleonsfisk, moræner, flere skorpionfisk, krokodillefisk og barracudaer.

Dykkerudstyr

 

I baggrunden ses både ufærdige og færdige bygninger, hvilket er typisk for bebyggelsen i Egyptens større byer. Bygningerne her står i Hurghada tæt på bydelen Sakala. Den lille båd på billedet er på vej ud med en reservedel til vores båd. Det lykkes dog ikke for besætningen at udskifte delen og vi måtte derfor vente på to andre både, som trak vores båd ind til molen.

Hurghada fra vandet

 

Billedet er taget i bydelen Sakala i Hurghada, som bl.a. indeholder en shoppinggade, hvor der er mulighed for at købe en masse skrammel og i øvrigt blive snydt.

Krydderier i Hurghada

 

Inde i byen Hurghada er der masser af vandpibe-caféer, hvor man kan ryge en lidt vandpibe og drikke en kop te eller kaffe. De lokale skulle eftersigende ryge vandpibe flere gange om ugen på deres stamcaféer. Det smager ganske godt og er hyggeligt – dog skulle det ikke være så sundt. Billedet er taget et på en af de mere turistede caféer i den nyeste bydel af Hurghada (som kaldes DownTown).

Vandpibe i Egypten

 

Vi var også på en 1-dagstur fra Hurghada til Cairo, for at se det Egyptiske museum og Pyramiderne ved Giza. Det var en hård – men fantastisk tur. Jeg tror aldrig jeg kommer tilbage til Egypten, så jeg er meget glad for at have set pyramiderne.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.


Kategori
Egypten