Billeder fra min weekendtur til Lissabon i januar

Billeder fra min weekendtur til Lissabon i januar

Lissabon kan sagtens være med i kampen om Europas flotteste hovedstad. Den er efter min mening helt på højde med byer som Barcelona og Rom, og faktisk er den endnu ældre. Her kan du se lidt billeder fra en januar-tur til Portugals smukke hovedstad.

Det er første gang, jeg er taget på storbyferie i januar måned. Jeg vidste på forhånd, at godt vejr er afgørende for en vellykket, især fordi det kun var en weekendtur. Det er bare ikke det samme at være på storbyferie i regnvejr, bare spørg turisterne i London.

Flybilletterne var bestilt gennem Ryanair fra Hamburg og i modsætning til mange andre Ryanair-ruter til Europas storbyer, så lander man i Lissabon meget tæt på byens centrum. Faktisk er der kun ca. 6 km ind til byens centrum. Det er lidt en anden historie, hvis flyver med Ryanair til “Barcelona”, hvor man så skal fra Girona til Barcelona – eller hvis man flyver med Ryanair til “Rom”, og skal fra Ciampino til Rom.

Vi ankom til hotellet sent fredag aftenen – og lørdag stod den på en hel dag med sightseeing i Lissabon. Udover at besigtige de smukke gader, bygninger og pladser, kørte vi på segways og prøvede et kendt såkaldt “Escape Game”.

Og til alt held viste Lissabon sig fra sin bedste og mest solrige side. Temperaturen sneg sig op på ca. 15 grader, og når man sad der i solen og drak en kop stærk kaffe, føltes det næsten som en god sommerdag i Danmark.

Hvis du ikke har været i Lissabon, så har du virkelig noget til gode. Den kan sagtens måle sig med både Barcelona og Rom.

Første gang jeg var i Lissabon var på studietur for efterhånden 13-14 år siden – det var faktisk den første ferie, hvor jeg fløj. Byen lignedede til forveksling sig selv, og ingen charme var gået tabt. Heldigvis.

Du kan se et lille udsnit af mine billeder fra vores weekendtur til Lissabon her.

Lissabon

Lissabon

Sporvogn i Lissabon

Lissabon

Lissabon

Lissabon

Lissabon

Lissabon

Lissabon

Lissabon

Lissabon

Lissabon

Lissabon elevator

Lissabon

Lissabon sporvogn

17

Lissabon - Hamburgueria

Lissabon

Lissabon

Lissabon

Lissabon

Lissabon

Lissabon

 

Tak for alt endnu en gang, Lissabon. Vi ses forhåbentligt snart igen.

2 kommentarer

Kalle Gjetting

Ca. 8 år siden

Hvor ser det dog charmerende og idyllisk ud! Måske man burde ramme Lissabon i løbet af sommeren :)

Svar

Interrail

Ca. 6 år siden

Ser lækkert ud, og super fin artikel. Søgte netop på lidt omkring Lissabon og stødte på denne blog. Nu blir man da kun endnu vildere for at komme en tur ned i varmen her i foråret :-)

Svar

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.


Kategori
Portugal