Vejret i Berlin i august

August måned i Berlin vil normalt ramme temperaturer på omkring 20 og 22 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være generelt varme, så kan du også opleve kølige dage. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Berlin er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

August-temperaturer i Berlin

I august måned i Berlin kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som generelt varme eller kølige. Det betyder august-temperaturer i Berlin, som i de fleste tilfælde ligger omkring 20 - 22 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 18 grader og maximumstemperaturer på 24 - 26 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

At temperaturerne i august måned i Berlin kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at august i Berlin er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Vejret i Berlin i august - overordnet skema

For et hurtigt overblik over august-vejret i Berlin se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
20° - 22°
Solskinstimer
223 - 224
Nedbør i mm.
69
Dage med nedbør
14 - 15

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Berlin eller om vejret er, som du gerne vil have det i august måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Berlin.

Regn og nedbør i august

Ustadigt vejr med byger og nedbør må gennem hele august forventes i Berlin. Det betyder ikke, at man ikke kan opholde sig uden for, eller at oplevelserne vil regne væk - men derimod at man må klæde sig ordentligt på og i øvrigt holde øje med vejrudsigten for hvornår vejret vil arte sig. I løbet af august falder der omkring 68 - 70 millimeter regn i Berlin.Andre byer i Tyskland

Læs også om vejret i andre byer i Tyskland i august