Vejret i Berlin i juli

Oversigt over vejret i Berlin i juli - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 22 grader i denne måned. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Berlin - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i juli måned. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Berlin i juli måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Berlin i juli

Dagstemperaturerne i Berlin i juli måned svinger mellem at være kølige til generelt varme. Typisk vil der være omkring 21 - 23 grader i juli - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 19 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 25 grader.

At temperaturerne i juli måned i Berlin kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juli i Berlin er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Oversigt over vejret i Berlin i juli

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Berlin i årets 7. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
21° - 23°
Solskinstimer
238 - 239
Nedbør i mm.
73
Dage med nedbør
14 - 15

Hvis du skal rejse i Berlin i andre af årets måneder end blot juli, så sørg for også at læse om vejret i Berlin på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Berlin.

Nedbør og regnfulde dage i juli

I løbet af juli vil der i årets 7. måned i Berlin falde omkring 72 - 74 millimeter nedbør. Det betyder, at regn, ustadigt vejr og nedbør må forventes, men samtidig også, at der er god chance for opholdsvejr ind imellem.Andre byer i Tyskland

Læs også om vejret i andre byer i Tyskland i juli