Vejret i Berlin i juni

Oversigt over vejret i Berlin i juni - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 20 grader i denne måned. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Berlin er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Juni-temperaturer i Berlin

I juni måned i Berlin kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som generelt varme eller kølige. Det betyder juni-temperaturer i Berlin, som i de fleste tilfælde ligger omkring 19 - 21 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 17 grader og maximumstemperaturer på 24 - 26 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

At temperaturerne i juni måned i Berlin kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juni i Berlin er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Vejret i Berlin i juni - overordnet skema

For et hurtigt overblik over juni-vejret i Berlin se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
19° - 21°
Solskinstimer
244 - 245
Nedbør i mm.
65
Dage med nedbør
13 - 14

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Berlin eller om vejret er, som du gerne vil have det i juni måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Berlin.

Regn og nedbør i juni

I løbet af juni vil der i årets 6. måned i Berlin falde omkring 64 - 66 millimeter nedbør. Det betyder, at regn, ustadigt vejr og nedbør må forventes, men samtidig også, at der er god chance for opholdsvejr ind imellem.Andre byer i Tyskland

Læs også om vejret i andre byer i Tyskland i juni