Vejret i Lanzarote i maj

Vejret i Lanzarote i maj kan byde på både ganske lune og generelt varme dage, med temperaturer på omkring 22 grader. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Lanzarote - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i maj måned. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Lanzarote i maj måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Maj-temperaturer i Lanzarote

I maj måned i Lanzarote kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som generelt varme eller ganske lune. Det betyder maj-temperaturer i Lanzarote, som i de fleste tilfælde ligger omkring 21 - 23 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 19 grader og maximumstemperaturer på 24 - 26 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele maj måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Oversigt over vejret i Lanzarote i maj

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Lanzarote i årets 5. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
21° - 23°
Solskinstimer
11 - 12
Nedbør i mm.
10
Dage med nedbør
1 - 2

Hvis du skal rejse i Lanzarote i andre af årets måneder end blot maj, så sørg for også at læse om vejret i Lanzarote på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Lanzarote.

Nedbør og regnfulde dage i maj

Hvis vejret har tænkt sig at byde på lidt regn så bliver det i mængder, der er til at holde ud. F.eks. kan det betyde, at der i løbet af hele maj måned falde 9 - 11mm. vand. Og det er vel at mærke fordelt over 0-2 dage.Andre byer i Spanien

Læs også om vejret i andre byer i Spanien i maj