Vejret i Tenerife i august

Her kan du læse lidt om vejret i Tenerife i august, som typisk vil byde på temperaturer mellem 26 og 28 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Tenerife i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Tenerife i august. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over august-vejret i Tenerife, som - når temperaturen er lavest i august - byder på varme dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende meget varme. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Tenerife (august måned)

I august måned kan temperaturerne i Tenerife i Spanien svinge mellem at være varme til meget varme - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 26 - 28 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i august måned i Tenerife ligger på omkring 24 til 26 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 28 - 31 grader.

At temperaturerne i august måned i Tenerife kan beskrives som varme, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at august i Tenerife er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Generelt skema over vejret i Tenerife i august

Et udsnit af august måneds vejr i Tenerife er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over august måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i august kan forvente.
Temperaturer
26° - 28°
Solskinstimer
324 - 325
Nedbør i mm.
1
Dage med nedbør
1 - 2

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i august-vejret i Tenerife er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Tenerife byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Regn og nedbør i august

Som det også fremgår af skemaet længere oppe, så vil der i løbet af august ikke falde regn.Andre byer i Spanien

Læs også om vejret i andre byer i Spanien i august