Vejret i Chicago i marts

Vejret i Chicago i marts kan byde på både ekstremt kolde og kolde dage, med temperaturer på omkring 4 grader. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Chicago - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af marts i Chicago.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Chicago (marts måned)

I marts måned kan temperaturerne i Chicago i USA svinge mellem at være ekstremt kolde til kolde - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 3 - 5 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i marts måned i Chicago ligger på omkring 1 til 3 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 5 - 8 grader.

At temperaturerne i marts måned i Chicago kan beskrives som ekstremt kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at marts i Chicago er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Typiske vejrforhold i Chicago i marts

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Chicago i marts. Tallene er opgjort over hele marts måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Chicago tager sig ud i årets tredje måned.
Temperaturer
3° - 5°
Solskinstimer
206 - 207
Nedbør i mm.
70
Dage med nedbør
12 - 13

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Chicago. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Chicago i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over marts. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Chicago:

Regner det så i marts måned?

Regn, ustadigt vejr og nedbør må i marts måned forventes. Det betyder ikke, at det vil regne uden ophold, men derimod at der i løbet af måneden falder omkring 69 - 71 millimeter. Det stiller naturligvis visse krav til såvel påklædning som lidt forberedelse, så man får det rigtige tøj med sig. Her kan du få inspiration til din pakkeliste.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i marts