Vejret i San Francisco i marts

Oversigt over vejret i San Francisco i marts - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 14 grader i denne måned. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til San Francisco - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i San Francisco i årets tredje måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i San Francisco i marts

Årets tredje måned vil i San Francisco byde på kolde til ganske lune temperaturer. I San Francisco i marts måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 13 - 15 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 11 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 16 grader.

At temperaturerne i marts måned i San Francisco kan beskrives som kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at marts i San Francisco er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Typiske vejrforhold i San Francisco i marts

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i San Francisco i marts. Tallene er opgjort over hele marts måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i San Francisco tager sig ud i årets tredje måned.
Temperaturer
13° - 15°
Solskinstimer
262 - 263
Nedbør i mm.
68
Dage med nedbør
9 - 10

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til San Francisco. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i San Francisco i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over marts. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i San Francisco:

Vil det regne i marts?

I løbet af marts vil der i årets tredje måned i San Francisco falde omkring 67 - 69 millimeter nedbør. Det betyder, at regn, ustadigt vejr og nedbør må forventes, men samtidig også, at der er god chance for opholdsvejr ind imellem.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i marts