Vejret i Orlando i marts

Vejret i Orlando i marts kan byde på både kølige og generelt varme dage, med temperaturer på omkring 21 grader. Du er måske interesseret i vejret i Orlando i marts, da du overvejer at bestille en ferie i årets tredje måned - eller måske har du allerede gjort det. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Orlando i marts måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Orlando i marts

Årets tredje måned vil i Orlando byde på kølige til generelt varme temperaturer. I Orlando i marts måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 20 - 22 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 18 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 25 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele marts måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typisk vejr i Orlando i marts

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan marts-vejret tager sig ud i Orlando.
Temperaturer
20° - 22°
Solskinstimer
8 - 9
Nedbør i mm.
92
Dage med nedbør
11 - 12

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Orlando, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Orlando, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Nedbør og regnfulde dage i marts

Regn, ustadigt vejr og nedbør må i marts måned forventes. Det betyder ikke, at det vil regne uden ophold, men derimod at der i løbet af måneden falder omkring 91 - 93 millimeter. Det stiller naturligvis visse krav til såvel påklædning som lidt forberedelse, så man får det rigtige tøj med sig. Her kan du få inspiration til din pakkeliste.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i marts