Vejret i New Orleans i marts

Her kan du læse lidt om vejret i New Orleans i marts, som typisk vil byde på temperaturer mellem 19 og 21 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til New Orleans - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over marts-vejret i New Orleans, som - når temperaturen er lavest i marts - byder på kølige dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende generelt varme. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af marts i New Orleans.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i New Orleans (marts måned)

I marts måned kan temperaturerne i New Orleans i USA svinge mellem at være kølige til generelt varme - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 19 - 21 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i marts måned i New Orleans ligger på omkring 17 til 19 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 22 - 25 grader.

At temperaturerne i marts måned i New Orleans kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at marts i New Orleans er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Typiske vejrforhold i New Orleans i marts

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i New Orleans i marts. Tallene er opgjort over hele marts måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i New Orleans tager sig ud i årets tredje måned.
Temperaturer
19° - 21°
Solskinstimer
211 - 212
Nedbør i mm.
136
Dage med nedbør
9 - 10

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til New Orleans. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i New Orleans i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over marts. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i New Orleans:

Regner det så i marts måned?

Foruden det, som allerede er blevet beskrevet her på siden, så kan vejret i marts i New Orleans også beskrives som vådt og ustadigt. Det betyder, at der i løbet af årets tredje måned vil falde omkring 135 - 137 millimeter nedbør i løbet af måneden. Nedbøren vil fordele sig over 8-10 dage med nedbør. Med andre ord, så kan nedbør ikke undgås, hvilket man bør have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse i New Orleans i marts.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i marts