Vejret i Phnom Penh i april

Vejret i Phnom Penh i april kan byde på både varme og ekstremt varme og trykkende dage, med temperaturer på omkring 32 grader. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Phnom Penh - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i april måned. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af april i Phnom Penh.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Phnom Penh (april måned)

I april måned kan temperaturerne i Phnom Penh i Cambodja svinge mellem at være varme til ekstremt varme og trykkende - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 31 - 33 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i april måned i Phnom Penh ligger på omkring 29 til 31 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 34 - 37 grader.

At temperaturerne i april måned i Phnom Penh kan beskrives som varme, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at april i Phnom Penh er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Oversigt over vejret i Phnom Penh i april

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Phnom Penh i årets fjerde måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
31° - 33°
Solskinstimer
240 - 241
Nedbør i mm.
77
Dage med nedbør
6 - 7

Hvis du skal rejse i Phnom Penh i andre af årets måneder end blot april, så sørg for også at læse om vejret i Phnom Penh på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Phnom Penh.

Regner det så i april måned?

Regn, ustadigt vejr og nedbør må i april måned forventes. Det betyder ikke, at det vil regne uden ophold, men derimod at der i løbet af måneden falder omkring 76 - 78 millimeter. Det stiller naturligvis visse krav til såvel påklædning som lidt forberedelse, så man får det rigtige tøj med sig. Her kan du få inspiration til din pakkeliste.