Vejret i Phnom Penh i februar

Vejret i Phnom Penh i årets anden måned vil normalt have ekstremt varme og trykkende temperaturer på omkring 28 og 30 grader. Man kan også mødes af decideret varme perioder, hvis forholdende vil det. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Phnom Penh i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Phnom Penh i februar. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Phnom Penh i februar. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Februar: Temperaturer i Phnom Penh

Phnom Penh, Cambodja i februar er en periode, hvor varme til ekstremt varme og trykkende temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Phnom Penh byde på 28 - 30 grader. Når det er koldest i februar i Phnom Penh vil der være omkring 26 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 32 - 33 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i februar måned i Phnom Penh kan beskrives som varme, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at februar i Phnom Penh er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Generelt skema over vejret i Phnom Penh i februar

Et udsnit af februar måneds vejr i Phnom Penh er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over februar måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i februar kan forvente.
Temperaturer
28° - 30°
Solskinstimer
226 - 227
Nedbør i mm.
10
Dage med nedbør
1 - 2

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i februar-vejret i Phnom Penh er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Phnom Penh byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Regn og nedbør i februar

februarmåned i Phnom Penh vil være en tør måned uden det store - hvis noget - nedbør. Hvis det drypper lidt, vil det sikkert ikke blive til mere end omkring 10 mm. fordelt over 1 dage.