Vejret i Phnom Penh i oktober

Oktober måned i Phnom Penh vil normalt ramme temperaturer på omkring 28 og 30 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være meget varme, så kan du også opleve varme dage. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Phnom Penh - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i oktober måned. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Phnom Penh i årets 10. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Phnom Penh i oktober

Årets 10. måned vil i Phnom Penh byde på varme til meget varme temperaturer. I Phnom Penh i oktober måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 28 - 30 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 26 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 30 grader.

At temperaturerne i oktober måned i Phnom Penh kan beskrives som varme, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at oktober i Phnom Penh er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Oversigt over vejret i Phnom Penh i oktober

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Phnom Penh i årets 10. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
28° - 30°
Solskinstimer
202 - 203
Nedbør i mm.
257
Dage med nedbør
17 - 18

Hvis du skal rejse i Phnom Penh i andre af årets måneder end blot oktober, så sørg for også at læse om vejret i Phnom Penh på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Phnom Penh.

Vil det regne i oktober?

Kort fortalt så er oktober måned i Phnom Penh meget, meget våd. Vind- og vandtæt tøj er uundværligt, hvis man regner med at opholde sig udenfor. Af alle dage i måneden vil omkring 17 dage på den ene eller anden måde indeholde nedbør. I løbet af måneden falder der dermed omkring 256 - 258 mm. nedbør.