3 iPhone apps til at finde afbudsrejser

Når man leder efter billige afbudsrejser, gælder det om at holde øje med udbuddet og være hurtig på aftrækkeren. Af samme årsag er det oplagt at benytte apps til at holde øje med strømmen af rejser. Vi giver en introduktion til 4 forskellige apps til iPhone, hvor du kan finde afbudsrejser.

Det kan helt generelt anbefales at medbringe en iPhone eller smartphone på sin ferie, og nyde godt af de mange rejseapps, der findes. Har du ikke en iPhone, kan du online sammenligne en række priser f.eks. på www.iphonepriser.dk.

 

Nedenfor præsenteres de tre iPhone apps, som alle har til formål at promovere de afbudsrejser, som den pågældende rejseudbyder kan tilbyde. Afsenderne af de tre apps er Star Tour, Apollo og Falk Lauritsen. Bemærk at denne artikel er skrevet i juli 2011 og derfor ikke tager højde for eventuelle opdateringer af de tre apps.

Afbudsrejser fra Star Tour

Ret basal iPhone app, som primært kan benyttes til se en liste af de afbudsrejser, som rejseselskabet på nuværende tidspunkt tilbyder.

Visningen af den enkelte rejse er meget skrabet – dog med små billeder – og vil du bestille rejsen eller læse mere, henvises du til henholdsvis at foretage et opkald til Star Tour eller at gå til websitet. Foruden visning af afbudsrejser, så giver app’en også mulighed for at se mere eller mindre tilfældige og ret ligegyldige videoer fra YouTube samt et helt tomt faneblad med navnet Facebook.

  • Vurdering: 3/6

 

Apollo Last Minute iPhone App

Denne app finder hurtigt ud af, hvor du befinder dig og sorterer derefter afgangslufthavne herefter. Visningen af afbudsrejser er overskuelig og nem at sortere f.eks. ud fra dato, pris, rejsetype eller land. Man mangler dog muligheden for at se billeder.

Et andet kritikpunkt er, at man ikke får flere oplysninger end vist på billedet, før man sendes direkte til bestilling af rejsen.

Booking kan gennemføres direkte i app’en, men i virkeligheden er det blot selve websitet, der hentes ind i applikationen (det er en såkaldt webapp). Man kan derfor lige så godt kan bestille sin ferie på Apollos website, hvis man vil være helt sikker på, at det hele foregår, som man er vandt til. Er man ikke i nærheden af en computer, kan det være et fint alternativ at booke gennem selve app’en.

  • Vudering 4/6

 

 

Falk Lauritsen iPhone App

Denne app er nøjagtig den samme, som den Apollo Last Minute tilbyder. Det er der  naturligvis en organisatorisk årsag til, men det virker nu lidt underligt, at to rejseselskaber har præcist samme iphone app – det er endda samme bookingprocedure.

Eneste forskel er heldigvis, at de to apps finder forskellige afbudsrejser. Derudover slipper man for reklamen nederst.

  • Vudering 4/6

Der er bestemt plads til en helt fjerde app, som sammenligner afbudsrejser fra flere eller alle rejseselskaber. Indtil da må du nøjes med en side som afbudsrejser24.dk.

 

2 kommentarer

Malene Rosenholm

Ca. 5 år siden

Hej :) Kender du APP Afbudsrejser (kun til iPhone). Den er bl.a. nævnt her http://billigeafbudsrejser.com/ og skulle være rigtig god. Jeg har bare ikke selv iPhone, men overvejer en. Har bare hørt godt om den fra andre. Indtil nu må jeg jo nøjes med det, der findes til Android.

Svar

James

Ca. 1 år siden

Har hørt om den Malene, super god :)

Svar

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.


Kategori
afbudsrejser