Vejret i Munchen i august

August måned i Munchen vil normalt ramme temperaturer på omkring 19 og 21 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være generelt varme, så kan du også opleve kølige dage. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Munchen - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i august måned. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Munchen i årets 8. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Munchen i august

Årets 8. måned vil i Munchen byde på kølige til generelt varme temperaturer. I Munchen i august måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 19 - 21 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 17 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 23 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele august måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Oversigt over vejret i Munchen i august

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Munchen i årets 8. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
19° - 21°
Solskinstimer
10 - 11
Nedbør i mm.
30
Dage med nedbør
16 - 17

Hvis du skal rejse i Munchen i andre af årets måneder end blot august, så sørg for også at læse om vejret i Munchen på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Munchen.

Vil det regne i august?

I løbet af august vil der i Munchen falde nedbør - men dog i overkommelige mængder. Mere konkret vil der falde omkring 29 - 31mm. nedbør. Dette sker i løbet af 15-17 dage, som byder på ustadigt vejr eller regn.Andre byer i Tyskland

Læs også om vejret i andre byer i Tyskland i august