Vejret i Munchen i juli

Her kan du læse lidt om vejret i Munchen i juli, som typisk vil byde på temperaturer mellem 19 og 21 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Munchen - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i juli måned. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over juli-vejret i Munchen, som - når temperaturen er lavest i juli - byder på kølige dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende generelt varme. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Munchen i juli

Årets 7. måned vil i Munchen byde på kølige til generelt varme temperaturer. I Munchen i juli måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 19 - 21 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 17 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 23 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele juli måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Oversigt over vejret i Munchen i juli

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Munchen i årets 7. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
19° - 21°
Solskinstimer
10 - 11
Nedbør i mm.
40
Dage med nedbør
18 - 19

Hvis du skal rejse i Munchen i andre af årets måneder end blot juli, så sørg for også at læse om vejret i Munchen på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Munchen.

Regn og nedbør i juli

Regn i juli måned hverken ikke usædvanligt men heller ikke overvældende. Normalt vil der falde omkring 39 - 41mm. fordelt over 17-19 dage med regn eller byger.Andre byer i Tyskland

Læs også om vejret i andre byer i Tyskland i juli