Vejret i Munchen i juni

Vejret i Munchen i juni kan byde på både kolde og ganske lune dage, med temperaturer på omkring 17 grader. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Munchen - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i juni måned. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Munchen i juni måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Munchen i juni

Årets 6. måned vil i Munchen byde på kolde til ganske lune temperaturer. I Munchen i juni måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 16 - 18 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 14 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 20 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele juni måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Oversigt over vejret i Munchen i juni

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Munchen i årets 6. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
16° - 18°
Solskinstimer
11 - 12
Nedbør i mm.
40
Dage med nedbør
18 - 19

Hvis du skal rejse i Munchen i andre af årets måneder end blot juni, så sørg for også at læse om vejret i Munchen på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Munchen.

Nedbør og regnfulde dage i juni

Fordelt over juni måned vil der, som skemaet ovenfor også viser, falde i omegnen af 39 - 41mm. nedbør. Dette sker fordelt over 17-19 dage, hvor der altså vil være regn, byger eller småbyger. Derudover bør det hovedsagligt holde tørt.Andre byer i Tyskland

Læs også om vejret i andre byer i Tyskland i juni