Vejret i Miami i juli

Her kan du læse lidt om vejret i Miami i juli, som typisk vil byde på temperaturer mellem 30 og 32 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Miami i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Miami i juli. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over juli-vejret i Miami, som - når temperaturen er lavest i juli - byder på varme dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende ekstremt varme og trykkende. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Juli: Temperaturer i Miami

Miami, USA i juli er en periode, hvor varme til ekstremt varme og trykkende temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Miami byde på 30 - 32 grader. Når det er koldest i juli i Miami vil der være omkring 28 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 33 - 34 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i juli måned i Miami kan beskrives som varme, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juli i Miami er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Generelt skema over vejret i Miami i juli

Et udsnit af juli måneds vejr i Miami er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over juli måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i juli kan forvente.
Temperaturer
30° - 32°
Solskinstimer
270 - 271
Nedbør i mm.
171
Dage med nedbør
17 - 18

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i juli-vejret i Miami er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Miami byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Regn og nedbør i juli

juli måned i Miami hører absolut ikke til en tør periode. Der vil derimod være masser af nedbør som fordelt over 16 og 18 dage giver mellem 170 og 172 mm nedbør. Til sammenligning kan det nævnes, at der i Danmarks vådeste måned falder omkring 65 millimeter vand.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i juli