Vejret i Miami i juni

Her kan du læse lidt om vejret i Miami i juni, som typisk vil byde på temperaturer mellem 29 og 31 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Miami - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over juni-vejret i Miami, som - når temperaturen er lavest i juni - byder på varme dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende ekstremt varme og trykkende. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af juni i Miami.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Miami i juni

Dagstemperaturerne i Miami i juni måned svinger mellem at være varme til ekstremt varme og trykkende. Typisk vil der være omkring 29 - 31 grader i juni - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 27 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 32 grader.

At temperaturerne i juni måned i Miami kan beskrives som varme, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juni i Miami er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Typiske vejrforhold i Miami i juni

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Miami i juni. Tallene er opgjort over hele juni måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Miami tager sig ud i årets 6. måned.
Temperaturer
29° - 31°
Solskinstimer
255 - 256
Nedbør i mm.
187
Dage med nedbør
13 - 14

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Miami. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Miami i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over juni. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Miami:

Regner det så i juni måned?

juni måned i Miami hører absolut ikke til en tør periode. Der vil derimod være masser af nedbør som fordelt over 12 og 14 dage giver mellem 186 og 188 mm nedbør. Til sammenligning kan det nævnes, at der i Danmarks vådeste måned falder omkring 65 millimeter vand.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i juni