Vejret i Miami i oktober

Vejret i Miami i oktober kan byde på både varme og meget varme dage, med temperaturer på omkring 28 grader. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Miami er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Miami i årets 10. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Oktober-temperaturer i Miami

I oktober måned i Miami kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som meget varme eller varme. Det betyder oktober-temperaturer i Miami, som i de fleste tilfælde ligger omkring 27 - 29 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 25 grader og maximumstemperaturer på 29 - 31 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

At temperaturerne i oktober måned i Miami kan beskrives som varme, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at oktober i Miami er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Vejret i Miami i oktober - overordnet skema

For et hurtigt overblik over oktober-vejret i Miami se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
27° - 29°
Solskinstimer
200 - 201
Nedbør i mm.
209
Dage med nedbør
15 - 16

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Miami eller om vejret er, som du gerne vil have det i oktober måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Miami.

Vil det regne i oktober?

Ligesom du måske har lagt mærke til i oversigten længere oppe, så vil oktober i Miami være en meget våd oplevelse. Det betyder med andre ord, at der vil falde , så vil omkring 208 - 210 millimeter nedbør - hvilket er ganske meget. Sammenligner man eksempelvis med en af de meget våde danske måneder, vil der typisk falde omkring 55-65 millimeter regn.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i oktober