Vejret i Miami i september

Vejret i Miami i september kan byde på både varme og ekstremt varme og trykkende dage, med temperaturer på omkring 30 grader. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Miami er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Miami i årets 9. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Miami i september

Dagstemperaturerne i Miami i september måned svinger mellem at være varme til ekstremt varme og trykkende. Typisk vil der være omkring 29 - 31 grader i september - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 27 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 31 grader.

At temperaturerne i september måned i Miami kan beskrives som varme, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at september i Miami er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Vejret i Miami i september - overordnet skema

For et hurtigt overblik over september-vejret i Miami se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
29° - 31°
Solskinstimer
212 - 213
Nedbør i mm.
241
Dage med nedbør
19 - 20

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Miami eller om vejret er, som du gerne vil have det i september måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Miami.

Vil det regne i september?

Ligesom du måske har lagt mærke til i oversigten længere oppe, så vil september i Miami være en meget våd oplevelse. Det betyder med andre ord, at der vil falde , så vil omkring 240 - 242 millimeter nedbør - hvilket er ganske meget. Sammenligner man eksempelvis med en af de meget våde danske måneder, vil der typisk falde omkring 55-65 millimeter regn.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i september