Se frihedsgudinden fra færge

Dette billede er taget på færgen mod Staten Island med en 55-200 zoom linse. Fra færgen får man en udemærket udsigt til frihedsgudinden – og så er det endda gratis.

Se frihedsgudinden fra færge

Det er helt oplagt at tage med færgen mod Staten Island, når man er i New. Det er en god og gratis oplevelse.

Frihedsgudinden er nok det mest berømte af alle amerikanske nationalmonumenter og dermed også en af USA’s største turistattraktioner, med mere end 4 mio. besøgende om året. Det tal inkluderer dermed ikke engang de mennesker, der blot sejler forbi Frihedsgudinden fra Staten Island, ligesom jeg gjorde.

2 kommentarer

Saruhan

Ca. 3 år siden

Hejsa Jeg er første 1.g'er på HTX og er i gang med et eksamens opgave. Jeg har valgt at lave en plakat om USA. Kan jeg få lov til at "låne" det billede af frihedsgudinden til min plakat og en hjemme. Da man ikke bare må tage billeder fra andre uden tilladelse på grund af Copyright spørger jeg på den lovmæssig måde og håber på at jeg kan få lov til at låne billedet til mit projekt. Både plakaten og hjemmesiden kommer til at være på en vores skoles (HTX) interne serve så de bliver ikke offentliggjort. Det er kun til eksamens opgaven. Jeg håber at du vil giver mig tilladelse til det.

Svar

Niels Peter Sørensen

Ca. 3 år siden

Hej Saruhan, Tak fordi du spørger om det - og det er helt i orden. Du må dog gerne inkludere en lille tekst om, at billedet af Frihedsgudinden stammer fra Godtur.dk. :-) God fornøjelse med din opgave.

Svar

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.


Denne rejse artikel er tagget:
frihedsgudinden new york staten island Ugens billede
Kategori
USA