Vejret i Fuerteventura i august

Her kan du læse lidt om vejret i Fuerteventura i august, som typisk vil byde på temperaturer mellem 25 og 27 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Fuerteventura - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i august måned. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over august-vejret i Fuerteventura, som - når temperaturen er lavest i august - byder på ganske lune dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende meget varme. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 8. måned i Fuerteventura.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Fuerteventura i august

Dagstemperaturerne i Fuerteventura i august måned svinger mellem at være ganske lune til meget varme. Typisk vil der være omkring 25 - 27 grader i august - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 23 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 27 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele august måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Oversigt over vejret i Fuerteventura i august

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Fuerteventura i årets 8. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
25° - 27°
Solskinstimer
13 - 14
Nedbør i mm.
10
Dage med nedbør
0 - 1

Hvis du skal rejse i Fuerteventura i andre af årets måneder end blot august, så sørg for også at læse om vejret i Fuerteventura på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Fuerteventura.

Nedbør i august

Der kan forekomme en smule regn og nedbør i løbet af august. Typisk vil det ikke være mere end omkring 9 - 11mm. fordelt over -1-1 dage. Det giver i gennemsnit 0 mm. per dag (af de dage det regner) - hvilket jo ikke er noget særligt.Andre byer i Spanien

Læs også om vejret i andre byer i Spanien i august