Vejret på Gran Canaria i august

Oversigt over vejret i Gran Canaria i august - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 26 grader i denne måned. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Gran Canaria er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af august i Gran Canaria.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Gran Canaria i august

Dagstemperaturerne i Gran Canaria i august måned svinger mellem at være varme til meget varme. Typisk vil der være omkring 25 - 27 grader i august - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 23 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 26 grader.

At temperaturerne i august måned i Gran Canaria kan beskrives som varme, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at august i Gran Canaria er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Vejret i Gran Canaria i august - overordnet skema

For et hurtigt overblik over august-vejret i Gran Canaria se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
25° - 27°
Solskinstimer
209 - 210
Nedbør i mm.
1
Dage med nedbør
0 - 1

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Gran Canaria eller om vejret er, som du gerne vil have det i august måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Gran Canaria.

Regner det så i august måned?

august kommer ikke til at byde på nedbør i Gran Canaria.Andre byer i Spanien

Læs også om vejret i andre byer i Spanien i august