Vejret i Madrid i august

Oversigt over vejret i Madrid i august - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 27 grader i denne måned. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Madrid - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af august i Madrid.
Skrevet af: Niels Sørensen

August-temperaturer i Madrid

I august måned i Madrid kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som ekstremt varme og trykkende eller ganske lune. Det betyder august-temperaturer i Madrid, som i de fleste tilfælde ligger omkring 26 - 28 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 24 grader og maximumstemperaturer på 33 - 35 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele august måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typiske vejrforhold i Madrid i august

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Madrid i august. Tallene er opgjort over hele august måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Madrid tager sig ud i årets 8. måned.
Temperaturer
26° - 28°
Solskinstimer
10 - 11
Nedbør i mm.
10
Dage med nedbør
3 - 4

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Madrid. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Madrid i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over august. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Madrid:

Regner det så i august måned?

Hvis der falder regn, bliver det i meget små mængder. Det kan f.eks. betyder, at der i løbet af hele august vil falde omkring 9 - 11mm. fordelt over 2-4 dage. Hvis du er heldig, vil det slet ikke regne - eller måske regner det en lille smule om natten.Andre byer i Spanien

Læs også om vejret i andre byer i Spanien i august