Vejret i Parma i juni

Vejret i Parma i årets 6. måned vil normalt have meget varme temperaturer på omkring 23 og 25 grader. Man kan også mødes af decideret ganske lune perioder, hvis forholdende vil det. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Parma - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i juni måned. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Parma i juni. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Parma i juni måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Juni: Temperaturer i Parma

Parma, Italien i juni er en periode, hvor ganske lune til meget varme temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Parma byde på 23 - 25 grader. Når det er koldest i juni i Parma vil der være omkring 21 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 28 - 29 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i juni måned i Parma kan beskrives som ganske lune, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juni i Parma er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Oversigt over vejret i Parma i juni

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Parma i årets 6. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
23° - 25°
Solskinstimer
305 - 306
Nedbør i mm.
64
Dage med nedbør
7 - 8

Hvis du skal rejse i Parma i andre af årets måneder end blot juni, så sørg for også at læse om vejret i Parma på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Parma.

Nedbør og regnfulde dage i juni

Ustadigt vejr må i juni i Parma forventes. I løbet af årets 6. måned falder der omkring 63 - 65 millimeter nedbør. Til sammenligning falder der i Danmarks mere våde måneder omkring 50-60 millimeter. Det vil stille krav til såvel pakkelisten som den daglige påklædning - eller tålmodighed mens man venter på, at en byge driver over.Andre byer i Italien

Læs også om vejret i andre byer i Italien i juni