Vejret i Torino i juni

Vejret i Torino i juni kan byde på både ganske lune og meget varme dage, med temperaturer på omkring 24 grader. Du er måske interesseret i vejret i Torino i juni, da du overvejer at bestille en ferie i årets 6. måned - eller måske har du allerede gjort det. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Juni-temperaturer i Torino

I juni måned i Torino kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som meget varme eller ganske lune. Det betyder juni-temperaturer i Torino, som i de fleste tilfælde ligger omkring 23 - 25 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 21 grader og maximumstemperaturer på 27 - 29 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

At temperaturerne i juni måned i Torino kan beskrives som ganske lune, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juni i Torino er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Typisk vejr i Torino i juni

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan juni-vejret tager sig ud i Torino.
Temperaturer
23° - 25°
Solskinstimer
321 - 322
Nedbør i mm.
112
Dage med nedbør
10 - 11

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Torino, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Torino, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Regn og nedbør i juni

Som det også fremgår af skemaet længere oppe, så hører juni måned i Torino til en af de mere våde. Mere præcist falder der 111 - 113mm. nedbør i løbet af måneden. Det vil dog ikke regne non-stop, men man skal regne med, at 9-11 dage i løbet af måneden på den ene eller anden måde vil indeholde nedbør.Andre byer i Italien

Læs også om vejret i andre byer i Italien i juni