Vejret i Genova i juli

Juli måned i Genova vil normalt ramme temperaturer på omkring 26 og 28 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være meget varme, så kan du også opleve varme dage. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Genova i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Genova i juli. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Genova i årets 7. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Genova i juli

Dagstemperaturerne i Genova i juli måned svinger mellem at være varme til meget varme. Typisk vil der være omkring 26 - 28 grader i juli - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 24 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 27 grader.

At temperaturerne i juli måned i Genova kan beskrives som varme, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juli i Genova er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Generelt skema over vejret i Genova i juli

Et udsnit af juli måneds vejr i Genova er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over juli måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i juli kan forvente.
Temperaturer
26° - 28°
Solskinstimer
303 - 304
Nedbør i mm.
50
Dage med nedbør
6 - 7

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i juli-vejret i Genova er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Genova byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Vil det regne i juli?

I løbet af juli vil der i Genova falde nedbør - men dog i overkommelige mængder. Mere konkret vil der falde omkring 49 - 51mm. nedbør. Dette sker i løbet af 5-7 dage, som byder på ustadigt vejr eller regn.Andre byer i Italien

Læs også om vejret i andre byer i Italien i juli