Vejret i Milano i juli

Vejret i Milano i juli kan byde på både ganske lune og ekstremt varme og trykkende dage, med temperaturer på omkring 27 grader. Du er måske interesseret i vejret i Milano i juli, da du overvejer at bestille en ferie i årets 7. måned - eller måske har du allerede gjort det. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Milano i juli måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Milano i juli

Årets 7. måned vil i Milano byde på ganske lune til ekstremt varme og trykkende temperaturer. I Milano i juli måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 26 - 28 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 24 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 31 grader.

At temperaturerne i juli måned i Milano kan beskrives som ganske lune, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juli i Milano er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Typisk vejr i Milano i juli

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan juli-vejret tager sig ud i Milano.
Temperaturer
26° - 28°
Solskinstimer
282 - 283
Nedbør i mm.
60
Dage med nedbør
8 - 9

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Milano, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Milano, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Nedbør og regnfulde dage i juli

Regn, ustadigt vejr og nedbør må i juli måned forventes. Det betyder ikke, at det vil regne uden ophold, men derimod at der i løbet af måneden falder omkring 59 - 61 millimeter. Det stiller naturligvis visse krav til såvel påklædning som lidt forberedelse, så man får det rigtige tøj med sig. Her kan du få inspiration til din pakkeliste.Andre byer i Italien

Læs også om vejret i andre byer i Italien i juli