Vejret i Bologna i juli

Vejret i Bologna i årets 7. måned vil normalt have meget varme temperaturer på omkring 26 og 28 grader. Man kan også mødes af decideret ganske lune perioder, hvis forholdende vil det. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Bologna i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Bologna i juli. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Bologna i juli. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Bologna (juli måned)

I juli måned kan temperaturerne i Bologna i Italien svinge mellem at være ganske lune til meget varme - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 26 - 28 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i juli måned i Bologna ligger på omkring 24 til 26 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 29 - 32 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele juli måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Generelt skema over vejret i Bologna i juli

Et udsnit af juli måneds vejr i Bologna er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over juli måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i juli kan forvente.
Temperaturer
26° - 28°
Solskinstimer
7 - 8
Nedbør i mm.
40
Dage med nedbør
6 - 7

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i juli-vejret i Bologna er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Bologna byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Regn og nedbør i juli

Helt sikker er det, at juli ikke vil være 100% tør - men samtidig er det også sikkert, at mængden af nedbør vil være til at klare. Mere præcist er det normalt, at der i juli falder 39 - 41 mm. nedbør i løbet af 5-7 af månedens dage.Andre byer i Italien

Læs også om vejret i andre byer i Italien i juli