Vejret i Torino i juli

Vejret i Torino i juli kan byde på både ganske lune og meget varme dage, med temperaturer på omkring 26 grader. Du er måske interesseret i vejret i Torino i juli, da du overvejer at bestille en ferie i årets 7. måned - eller måske har du allerede gjort det. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Juli-temperaturer i Torino

I juli måned i Torino kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som meget varme eller ganske lune. Det betyder juli-temperaturer i Torino, som i de fleste tilfælde ligger omkring 25 - 27 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 23 grader og maximumstemperaturer på 29 - 31 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

At temperaturerne i juli måned i Torino kan beskrives som ganske lune, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juli i Torino er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Typisk vejr i Torino i juli

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan juli-vejret tager sig ud i Torino.
Temperaturer
25° - 27°
Solskinstimer
260 - 261
Nedbør i mm.
72
Dage med nedbør
6 - 7

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Torino, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Torino, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Regn og nedbør i juli

Regn, ustadigt vejr og nedbør må i juli måned forventes. Det betyder ikke, at det vil regne uden ophold, men derimod at der i løbet af måneden falder omkring 71 - 73 millimeter. Det stiller naturligvis visse krav til såvel påklædning som lidt forberedelse, så man får det rigtige tøj med sig. Her kan du få inspiration til din pakkeliste.Andre byer i Italien

Læs også om vejret i andre byer i Italien i juli