Vejret i Hamburg i august

Vejret i Hamburg i årets 8. måned vil normalt have generelt varme temperaturer på omkring 19 og 21 grader. Man kan også mødes af decideret kølige perioder, hvis forholdende vil det. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Hamburg - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Hamburg i august. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 8. måned i Hamburg.
Skrevet af: Niels Sørensen

August-temperaturer i Hamburg

I august måned i Hamburg kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som generelt varme eller kølige. Det betyder august-temperaturer i Hamburg, som i de fleste tilfælde ligger omkring 19 - 21 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 17 grader og maximumstemperaturer på 23 - 25 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

At temperaturerne i august måned i Hamburg kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at august i Hamburg er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Typiske vejrforhold i Hamburg i august

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Hamburg i august. Tallene er opgjort over hele august måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Hamburg tager sig ud i årets 8. måned.
Temperaturer
19° - 21°
Solskinstimer
190 - 191
Nedbør i mm.
85
Dage med nedbør
16 - 17

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Hamburg. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Hamburg i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over august. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Hamburg:

Nedbør i august

Ustadigt vejr må i august i Hamburg forventes. I løbet af årets 8. måned falder der omkring 84 - 86 millimeter nedbør. Til sammenligning falder der i Danmarks mere våde måneder omkring 50-60 millimeter. Det vil stille krav til såvel pakkelisten som den daglige påklædning - eller tålmodighed mens man venter på, at en byge driver over.Andre byer i Tyskland

Læs også om vejret i andre byer i Tyskland i august