Vejret i Hamburg i juli

Vejret i Hamburg i årets 7. måned vil normalt have generelt varme temperaturer på omkring 19 og 21 grader. Man kan også mødes af decideret kølige perioder, hvis forholdende vil det. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Hamburg i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Hamburg i juli. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Hamburg i juli. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Hamburg i årets 7. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Juli-temperaturer i Hamburg

I juli måned i Hamburg kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som generelt varme eller kølige. Det betyder juli-temperaturer i Hamburg, som i de fleste tilfælde ligger omkring 19 - 21 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 17 grader og maximumstemperaturer på 23 - 25 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

At temperaturerne i juli måned i Hamburg kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juli i Hamburg er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Generelt skema over vejret i Hamburg i juli

Et udsnit af juli måneds vejr i Hamburg er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over juli måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i juli kan forvente.
Temperaturer
19° - 21°
Solskinstimer
220 - 221
Nedbør i mm.
90
Dage med nedbør
17 - 18

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i juli-vejret i Hamburg er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Hamburg byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Vil det regne i juli?

Ustadigt vejr må i juli i Hamburg forventes. I løbet af årets 7. måned falder der omkring 89 - 91 millimeter nedbør. Til sammenligning falder der i Danmarks mere våde måneder omkring 50-60 millimeter. Det vil stille krav til såvel pakkelisten som den daglige påklædning - eller tålmodighed mens man venter på, at en byge driver over.Andre byer i Tyskland

Læs også om vejret i andre byer i Tyskland i juli