Vejret i Hamburg i juni

Vejret i Hamburg i årets 6. måned vil normalt have generelt varme temperaturer på omkring 18 og 20 grader. Man kan også mødes af decideret kølige perioder, hvis forholdende vil det. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Hamburg er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Hamburg i juni. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af juni i Hamburg.
Skrevet af: Niels Sørensen

Juni: Temperaturer i Hamburg

Hamburg, Tyskland i juni er en periode, hvor kølige til generelt varme temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Hamburg byde på 18 - 20 grader. Når det er koldest i juni i Hamburg vil der være omkring 16 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 22 - 23 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i juni måned i Hamburg kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juni i Hamburg er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Vejret i Hamburg i juni - overordnet skema

For et hurtigt overblik over juni-vejret i Hamburg se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
18° - 20°
Solskinstimer
230 - 231
Nedbør i mm.
62
Dage med nedbør
14 - 15

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Hamburg eller om vejret er, som du gerne vil have det i juni måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Hamburg.

Regner det så i juni måned?

Ustadigt vejr må i juni i Hamburg forventes. I løbet af årets 6. måned falder der omkring 61 - 63 millimeter nedbør. Til sammenligning falder der i Danmarks mere våde måneder omkring 50-60 millimeter. Det vil stille krav til såvel pakkelisten som den daglige påklædning - eller tålmodighed mens man venter på, at en byge driver over.Andre byer i Tyskland

Læs også om vejret i andre byer i Tyskland i juni