Vejret i Sharm El Sheikh i marts

Marts måned i Sharm El Sheikh vil normalt ramme temperaturer på omkring 22 og 24 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være generelt varme, så kan du også opleve ganske lune dage. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Sharm El Sheikh - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i marts måned. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets tredje måned i Sharm El Sheikh.
Skrevet af: Niels Sørensen

Marts: Temperaturer i Sharm El Sheikh

Sharm El Sheikh, Egypten i marts er en periode, hvor ganske lune til generelt varme temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Sharm El Sheikh byde på 22 - 24 grader. Når det er koldest i marts i Sharm El Sheikh vil der være omkring 20 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 25 - 26 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele marts måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Oversigt over vejret i Sharm El Sheikh i marts

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Sharm El Sheikh i årets tredje måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
22° - 24°
Solskinstimer
11 - 12
Nedbør i mm.
1
Dage med nedbør
1 - 2

Hvis du skal rejse i Sharm El Sheikh i andre af årets måneder end blot marts, så sørg for også at læse om vejret i Sharm El Sheikh på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Sharm El Sheikh.

Nedbør i marts

Du kan godt risikere at blive regnet en lille smule på i løbet af marts måned i Sharm El Sheikh. Men det vil være ekstremt små mængder, og som regel ikke mere end end 1-3 mm. fordelt over ca. 1 dage.Andre byer i Egypten

Læs også om vejret i andre byer i Egypten i marts