Vejret i Sharm El Sheikh i september

Vejret i Sharm El Sheikh i september kan byde på både meget varme og ekstremt varme og trykkende dage, med temperaturer på omkring 33 grader. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Sharm El Sheikh - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Sharm El Sheikh (september måned)

I september måned kan temperaturerne i Sharm El Sheikh i Egypten svinge mellem at være meget varme til ekstremt varme og trykkende - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 32 - 34 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i september måned i Sharm El Sheikh ligger på omkring 30 til 32 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 35 - 38 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele september måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typiske vejrforhold i Sharm El Sheikh i september

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Sharm El Sheikh i september. Tallene er opgjort over hele september måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Sharm El Sheikh tager sig ud i årets 9. måned.
Temperaturer
32° - 34°
Solskinstimer
12 - 13
Nedbør i mm.
1
Dage med nedbør
0 - 1

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Sharm El Sheikh. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Sharm El Sheikh i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over september. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Sharm El Sheikh:

Regn og nedbør i september

Der vil i september ikke falde regn eller nedbør i Sharm El Sheikh.Andre byer i Egypten

Læs også om vejret i andre byer i Egypten i september