Vejret i Sharm El Sheikh i august

Oversigt over vejret i Sharm El Sheikh i august - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 35 grader i denne måned. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Sharm El Sheikh er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Sharm El Sheikh i årets 8. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Sharm El Sheikh i august

Dagstemperaturerne i Sharm El Sheikh i august måned svinger mellem at være meget varme til ekstremt varme og trykkende. Typisk vil der være omkring 34 - 36 grader i august - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 32 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 37 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele august måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Vejret i Sharm El Sheikh i august - overordnet skema

For et hurtigt overblik over august-vejret i Sharm El Sheikh se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
34° - 36°
Solskinstimer
13 - 14
Nedbør i mm.
1
Dage med nedbør
0 - 1

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Sharm El Sheikh eller om vejret er, som du gerne vil have det i august måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Sharm El Sheikh.

Vil det regne i august?

August måned er - som skemaet længere oppe også viste - 100% tør.Andre byer i Egypten

Læs også om vejret i andre byer i Egypten i august