Vejret i Sharm El Sheikh i november

Vejret i Sharm El Sheikh i årets 11. måned vil normalt have meget varme temperaturer på omkring 24 og 26 grader. Man kan også mødes af decideret ganske lune perioder, hvis forholdende vil det. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Sharm El Sheikh er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Sharm El Sheikh i november. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af november i Sharm El Sheikh.
Skrevet af: Niels Sørensen

November: Temperaturer i Sharm El Sheikh

Sharm El Sheikh, Egypten i november er en periode, hvor ganske lune til meget varme temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Sharm El Sheikh byde på 24 - 26 grader. Når det er koldest i november i Sharm El Sheikh vil der være omkring 22 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 27 - 28 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele november måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Vejret i Sharm El Sheikh i november - overordnet skema

For et hurtigt overblik over november-vejret i Sharm El Sheikh se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
24° - 26°
Solskinstimer
10 - 11
Nedbør i mm.
1
Dage med nedbør
1 - 2

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Sharm El Sheikh eller om vejret er, som du gerne vil have det i november måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Sharm El Sheikh.

Regner det så i november måned?

novembermåned i Sharm El Sheikh vil være en tør måned uden det store - hvis noget - nedbør. Hvis det drypper lidt, vil det sikkert ikke blive til mere end omkring 1 mm. fordelt over 1 dage.Andre byer i Egypten

Læs også om vejret i andre byer i Egypten i november