Vejret i Sharm El Sheikh i januar

Vejret i Sharm El Sheikh i januar kan byde på både kølige og generelt varme dage, med temperaturer på omkring 20 grader. Du er måske interesseret i vejret i Sharm El Sheikh i januar, da du overvejer at bestille en ferie i årets første måned - eller måske har du allerede gjort det. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Sharm El Sheikh i januar måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Januar-temperaturer i Sharm El Sheikh

I januar måned i Sharm El Sheikh kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som generelt varme eller kølige. Det betyder januar-temperaturer i Sharm El Sheikh, som i de fleste tilfælde ligger omkring 19 - 21 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 17 grader og maximumstemperaturer på 22 - 24 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele januar måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typisk vejr i Sharm El Sheikh i januar

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan januar-vejret tager sig ud i Sharm El Sheikh.
Temperaturer
19° - 21°
Solskinstimer
9 - 10
Nedbør i mm.
1
Dage med nedbør
1 - 2

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Sharm El Sheikh, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Sharm El Sheikh, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Nedbør og regnfulde dage i januar

Hvis vejret har tænkt sig at byde på lidt regn så bliver det i mængder, der er til at holde ud. F.eks. kan det betyde, at der i løbet af hele januar måned falde 0 - 2mm. vand. Og det er vel at mærke fordelt over 0-2 dage.Andre byer i Egypten

Læs også om vejret i andre byer i Egypten i januar