Vejret i Sharm El Sheikh i december

Vejret i Sharm El Sheikh i december kan byde på både kølige og generelt varme dage, med temperaturer på omkring 21 grader. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Sharm El Sheikh i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Sharm El Sheikh i december. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af december i Sharm El Sheikh.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Sharm El Sheikh i december

Dagstemperaturerne i Sharm El Sheikh i december måned svinger mellem at være kølige til generelt varme. Typisk vil der være omkring 20 - 22 grader i december - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 18 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 23 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele december måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Generelt skema over vejret i Sharm El Sheikh i december

Et udsnit af december måneds vejr i Sharm El Sheikh er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over december måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i december kan forvente.
Temperaturer
20° - 22°
Solskinstimer
9 - 10
Nedbør i mm.
4
Dage med nedbør
1 - 2

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i december-vejret i Sharm El Sheikh er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Sharm El Sheikh byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Regner det så i december måned?

Hvis vejret har tænkt sig at byde på lidt regn så bliver det i mængder, der er til at holde ud. F.eks. kan det betyde, at der i løbet af hele december måned falde 3 - 5mm. vand. Og det er vel at mærke fordelt over 0-2 dage.Andre byer i Egypten

Læs også om vejret i andre byer i Egypten i december