Vejret i Sofia i november

Vejret i Sofia i årets 11. måned vil normalt have kolde temperaturer på omkring 8 og 10 grader. Man kan også mødes af decideret meget kolde perioder, hvis forholdende vil det. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Sofia - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i november måned. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Sofia i november. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af november i Sofia.
Skrevet af: Niels Sørensen

November-temperaturer i Sofia

I november måned i Sofia kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som kolde eller meget kolde. Det betyder november-temperaturer i Sofia, som i de fleste tilfælde ligger omkring 8 - 10 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 6 grader og maximumstemperaturer på 10 - 12 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

At temperaturerne i november måned i Sofia kan beskrives som meget kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at november i Sofia er en ganske overskyet tid på året, hvor solen nogle gange synes godt gemt væk bag skyerne.

Oversigt over vejret i Sofia i november

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Sofia i årets 11. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
8° - 10°
Solskinstimer
85 - 86
Nedbør i mm.
52
Dage med nedbør
10 - 11

Hvis du skal rejse i Sofia i andre af årets måneder end blot november, så sørg for også at læse om vejret i Sofia på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Sofia.

Regner det så i november måned?

Ustadigt vejr må i november i Sofia forventes. I løbet af årets 11. måned falder der omkring 51 - 53 millimeter nedbør. Til sammenligning falder der i Danmarks mere våde måneder omkring 50-60 millimeter. Det vil stille krav til såvel pakkelisten som den daglige påklædning - eller tålmodighed mens man venter på, at en byge driver over.