Vejret i Sofia i marts

Vejret i Sofia i årets tredje måned vil normalt have kolde temperaturer på omkring 6 og 8 grader. Man kan også mødes af decideret perioder, hvis forholdende vil det. Du er måske interesseret i vejret i Sofia i marts, da du overvejer at bestille en ferie i årets tredje måned - eller måske har du allerede gjort det. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Sofia i marts. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af marts i Sofia.
Skrevet af: Niels Sørensen

Marts: Temperaturer i Sofia

Sofia, Bulgarien i marts er en periode, hvor til kolde temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Sofia byde på 6 - 8 grader. Når det er koldest i marts i Sofia vil der være omkring 4 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 10 - 11 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i marts måned i Sofia kan beskrives som , kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at marts i Sofia er en til dels tilskyet periode, hvor skyerne fortsat driller solen. Derfor skal du nyde solen mens den er der, for den forsvinder hurtigt igen.

Typisk vejr i Sofia i marts

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan marts-vejret tager sig ud i Sofia.
Temperaturer
6° - 8°
Solskinstimer
131 - 132
Nedbør i mm.
37
Dage med nedbør
10 - 11

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Sofia, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Sofia, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Regner det så i marts måned?

Helt sikker er det, at marts ikke vil være 100% tør - men samtidig er det også sikkert, at mængden af nedbør vil være til at klare. Mere præcist er det normalt, at der i marts falder 36 - 38 mm. nedbør i løbet af 9-11 af månedens dage.