Vejret i Sofia i juli

Juli måned i Sofia vil normalt ramme temperaturer på omkring 22 og 24 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være meget varme, så kan du også opleve kølige dage. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Sofia - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i juli måned. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Sofia i juli måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Sofia i juli

Dagstemperaturerne i Sofia i juli måned svinger mellem at være kølige til meget varme. Typisk vil der være omkring 22 - 24 grader i juli - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 20 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 27 grader.

At temperaturerne i juli måned i Sofia kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juli i Sofia er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Oversigt over vejret i Sofia i juli

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Sofia i årets 7. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
22° - 24°
Solskinstimer
313 - 314
Nedbør i mm.
59
Dage med nedbør
9 - 10

Hvis du skal rejse i Sofia i andre af årets måneder end blot juli, så sørg for også at læse om vejret i Sofia på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Sofia.

Nedbør og regnfulde dage i juli

Ustadigt vejr med byger og nedbør må gennem hele juli forventes i Sofia. Det betyder ikke, at man ikke kan opholde sig uden for, eller at oplevelserne vil regne væk - men derimod at man må klæde sig ordentligt på og i øvrigt holde øje med vejrudsigten for hvornår vejret vil arte sig. I løbet af juli falder der omkring 58 - 60 millimeter regn i Sofia.