Vejret i Sofia i april

April måned i Sofia vil normalt ramme temperaturer på omkring 12 og 14 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være ganske lune, så kan du også opleve meget kolde dage. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Sofia - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i april måned. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af april i Sofia.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Sofia i april

Dagstemperaturerne i Sofia i april måned svinger mellem at være meget kolde til ganske lune. Typisk vil der være omkring 12 - 14 grader i april - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 10 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 17 grader.

At temperaturerne i april måned i Sofia kan beskrives som meget kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at april i Sofia er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Oversigt over vejret i Sofia i april

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Sofia i årets fjerde måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
12° - 14°
Solskinstimer
178 - 179
Nedbør i mm.
55
Dage med nedbør
12 - 13

Hvis du skal rejse i Sofia i andre af årets måneder end blot april, så sørg for også at læse om vejret i Sofia på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Sofia.

Regner det så i april måned?

Ustadigt vejr med byger og nedbør må gennem hele april forventes i Sofia. Det betyder ikke, at man ikke kan opholde sig uden for, eller at oplevelserne vil regne væk - men derimod at man må klæde sig ordentligt på og i øvrigt holde øje med vejrudsigten for hvornår vejret vil arte sig. I løbet af april falder der omkring 54 - 56 millimeter regn i Sofia.