Vejret i Sofia i februar

Her kan du læse lidt om vejret i Sofia i februar, som typisk vil byde på temperaturer mellem 2 og 4 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Sofia er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over februar-vejret i Sofia, som - når temperaturen er lavest i februar - byder på ekstremt kolde dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende meget kolde. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets anden måned i Sofia.
Skrevet af: Niels Sørensen

Februar-temperaturer i Sofia

I februar måned i Sofia kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som meget kolde eller ekstremt kolde. Det betyder februar-temperaturer i Sofia, som i de fleste tilfælde ligger omkring 2 - 4 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på -1 grader og maximumstemperaturer på 4 - 6 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

At temperaturerne i februar måned i Sofia kan beskrives som ekstremt kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at februar i Sofia er en ganske overskyet tid på året, hvor solen nogle gange synes godt gemt væk bag skyerne.

Vejret i Sofia i februar - overordnet skema

For et hurtigt overblik over februar-vejret i Sofia se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
2° - 4°
Solskinstimer
82 - 83
Nedbør i mm.
31
Dage med nedbør
11 - 12

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Sofia eller om vejret er, som du gerne vil have det i februar måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Sofia.

Nedbør i februar

Regn i februar måned hverken ikke usædvanligt men heller ikke overvældende. Normalt vil der falde omkring 30 - 32mm. fordelt over 10-12 dage med regn eller byger.