Vejret i Sofia i august

Her kan du læse lidt om vejret i Sofia i august, som typisk vil byde på temperaturer mellem 22 og 24 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Du er måske interesseret i vejret i Sofia i august, da du overvejer at bestille en ferie i årets 8. måned - eller måske har du allerede gjort det. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over august-vejret i Sofia, som - når temperaturen er lavest i august - byder på kølige dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende meget varme. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Sofia i august måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

August: Temperaturer i Sofia

Sofia, Bulgarien i august er en periode, hvor kølige til meget varme temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Sofia byde på 22 - 24 grader. Når det er koldest i august i Sofia vil der være omkring 20 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 27 - 28 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i august måned i Sofia kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at august i Sofia er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Typisk vejr i Sofia i august

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan august-vejret tager sig ud i Sofia.
Temperaturer
22° - 24°
Solskinstimer
294 - 295
Nedbør i mm.
43
Dage med nedbør
7 - 8

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Sofia, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Sofia, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Nedbør og regnfulde dage i august

Regn i august måned hverken ikke usædvanligt men heller ikke overvældende. Normalt vil der falde omkring 42 - 44mm. fordelt over 6-8 dage med regn eller byger.