Vejret i Sofia i september

Vejret i Sofia i årets 9. måned vil normalt have generelt varme temperaturer på omkring 19 og 21 grader. Man kan også mødes af decideret kølige perioder, hvis forholdende vil det. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Sofia - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i september måned. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Sofia i september. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

September: Temperaturer i Sofia

Sofia, Bulgarien i september er en periode, hvor kølige til generelt varme temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Sofia byde på 19 - 21 grader. Når det er koldest i september i Sofia vil der være omkring 17 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 23 - 24 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i september måned i Sofia kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at september i Sofia er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Oversigt over vejret i Sofia i september

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Sofia i årets 9. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
19° - 21°
Solskinstimer
206 - 207
Nedbør i mm.
42
Dage med nedbør
8 - 9

Hvis du skal rejse i Sofia i andre af årets måneder end blot september, så sørg for også at læse om vejret i Sofia på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Sofia.

Regn og nedbør i september

Helt sikker er det, at september ikke vil være 100% tør - men samtidig er det også sikkert, at mængden af nedbør vil være til at klare. Mere præcist er det normalt, at der i september falder 41 - 43 mm. nedbør i løbet af 7-9 af månedens dage.