Vejret i Sofia i juni

Oversigt over vejret i Sofia i juni - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 21 grader i denne måned. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Sofia - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af juni i Sofia.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Sofia i juni

Dagstemperaturerne i Sofia i juni måned svinger mellem at være kølige til generelt varme. Typisk vil der være omkring 20 - 22 grader i juni - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 18 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 24 grader.

At temperaturerne i juni måned i Sofia kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juni i Sofia er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Typiske vejrforhold i Sofia i juni

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Sofia i juni. Tallene er opgjort over hele juni måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Sofia tager sig ud i årets 6. måned.
Temperaturer
20° - 22°
Solskinstimer
264 - 265
Nedbør i mm.
90
Dage med nedbør
13 - 14

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Sofia. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Sofia i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over juni. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Sofia:

Regner det så i juni måned?

I løbet af juni vil der i årets 6. måned i Sofia falde omkring 89 - 91 millimeter nedbør. Det betyder, at regn, ustadigt vejr og nedbør må forventes, men samtidig også, at der er god chance for opholdsvejr ind imellem.